i samarbete med

UTN

Låt inte alla dina studier vara förgäves - säkra intervjun till drömjobbet genom att förbereda dig inför begåvningstester.

Gratis för alla medlemmar i UTN - ange mailadressen du har registrerad hos UTN för att få tillgång till erbjudandet.

Det här får du:

  • obegränsad övning
  • individanpassat
  • telefon eller dator

Individanpassat

Varje människa har unika förutsättningar att förbättra sina resultat, och vägen dit är individanpassad inlärning. Flödet är tillgängligt för dig oavsett hur lite tid du har att lägga på det, oavsett på vilket sätt du vill öva: i telefonen, på datorn eller paddan. Fem minuter här och där eller en halv dag i taget. Även små insatser ger förbättringar.

Bättre resultat - mindre stress

Vi hjälper våra användare att ta nästa steg i karriären – oavsett om det handlar om att ta dig till intervjun till ditt drömjobb eller en intern utvärdering av karriärmaterial. Hjälpen kommer i två former – genom att göra dig mer bekväm med begåvningstester, och genom att spetsa ditt resultat i testerna.

Bättre på begåvnings med Squidfactor

 

SquidFactor skapades med en enda tanke: jämna ut oddsen på arbetsmarknaden.

Det blir allt vanligare att använda begåvnings- och färdighetstester inom rekrytering och karriärplanering. Vi har sett det inom så skilda branscher som truckförare och vd-anställningar inom globala organisationer. En stor andel sökande sorteras bort i dessa tester, trots att ett flertal skulle kunna göra fantastiska väl ifrån sig på arbetsplatsen, och visa det vid intervjutillfällen.

Med SquidFactors individanpassade tjänst kan du öka din möjlighet att ta dig förbi begåvningstester. Det kommer inte gratis, och det kommer inte utan ansträngning - men det är en smal insats för att nå nästa steg i karriären, eller helt enkelt öka chansen att nå ditt drömjobb!

SquidFactor gör en del av studierna åt dig. Med hjälp av en avancerad algoritm väljer SquidFactor ut vad du ska arbeta med, och på vilken svårighetsgrad - allt baserat på vad som bäst ökar dina chanser, jämfört med dina tidigare resultat och jämfört med andra i motsvarande situation. Det är en sant individanpassat och optimerad inlärningslösning.

Vi som ligger bakom SquidFactor är en grupp med erfarenhet från psykometri, matematik, datalogi och företagsutveckling. Vi är unga och gamla, nybörjare och erfarna - men vi brinner alla för att öka dina chanser på arbetsmarknaden!

SÄTT IGÅNG IDAG

Gratis 3 månader för medlemmar i UTN

 

  • Obegänsad övning
  • Unik återkopplingsmekanism
  • Öva i telefon eller på dator
  • Se utveckling över tiden
  • Flöde av frågor, återkoppling och instruktioner som anpassas efter dina förutsättningar

 

Nå över ett vanligt hinder

För många är begåvningstester ett besvärligt hinder på vägen till drömjobbet - eller till ett jobb överhuvudtaget. Du vet att om du bara får komma till intervjun, så kan du glänsa och verkligen vara dig själv – men alltför ofta står nerver, bristande erfarenhet och otur i vägen. Där hjälper SquidFactor dig!

© 2023 Plain Learning Squid AB, Alla rättigheter förbehållna.
Vi och utvalda samarbetspartners använder kakor och liknande tekniska lösningar så som specificeras här: kakpolicy Du kan medge användning av sådan teknologi genom att stänga denna notis, eller genom att interagera med sidan utanför den här notisen. Läs mer